Hoe u de beste locatie voor uw coffeeshop vindt en koffie in goud verandert!

Wat is het enige dat van uw winkel een geldspinner maakt?

Het antwoord is heel eenvoudig: locatie, locatie, locatie. Maar veel mensen zien dit uitgangspunt over het hoofd. Ze gaan op zoek naar een winkel die hen de minste huur kost en zeggen tegen zichzelf dat hun winkel zo goed gerund zal worden dat mensen er massaal naar toe zullen trekken. Maar vergeet niet dat consumenten wispelturig zijn! En lui! Als uw winkel niet op de juiste plek staat, wat u ook doet en wat u ook aanbiedt, uw bedrijf wordt beperkt door de locatie.

Leg jezelf dus niet vast aan een pand totdat je weet hoeveel mensen er elke dag langs je winkel zullen komen. U zult enorm veel tijd en geld in uw nieuwe bedrijf investeren en u wilt echt niet dat het mislukt. Maak zoveel mogelijk tijd vrij om de beste positie voor uw winkel te vinden. Neem een klembord en ga voor een populaire coffeeshop staan – tel hoeveel mensen langs de winkel lopen en hoeveel er stoppen voor een kop koffie. Doe dit op verschillende tijdstippen van de dag en op verschillende dagen van de week. Let op de winkels in de buurt die winkelend publiek aantrekken – uw cannabis store moet handig zijn voor mensen die “shoppen tot ze erbij neervallen” en dan verfrissing nodig hebben.

Gemiddeld geven klanten ongeveer 4 euro per hoofd uit in een coffeeshop, misschien iets meer in duurdere gebieden. U kunt dit als basis gebruiken om uit te rekenen hoeveel klanten u per dag nodig heeft om uw kosten te dekken en winst te maken. Dus als uw bedrijfskosten, waaronder de terugbetaling van oprichtingskosten, lonen, voedsel, energierekeningen en niet in de laatste plaats winst, vereisen dat u 3500 per week verdient, heeft u minimaal 125 mensen per dag nodig die een minimaal 4 elk, om u de 500 te geven die u per dag nodig heeft, gebaseerd op een werkweek van 7 dagen.

Onthoud dus: reken eerst en vooral uit en zorg ervoor dat uw winkel zich op een locatie bevindt waar er voldoende passerende handel is om uw kosten te dekken. Als je dit goed doet, kun je koffie in goud veranderen!

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *