Herbalife Home Business – Ευκαιρία ή απάτη;

Η Herbalife είναι μια δημοφιλής και γνωστή εταιρεία υγείας και ευεξίας που προσφέρει επίσης μια επιχειρηματική ευκαιρία να δημιουργήσετε εισόδημα από την πώληση των προϊόντων της. Έχουν καθιερωθεί ως κορυφαία οικιακή επιχείρηση με μια ποικιλία προσωπικών προϊόντων, προϊόντων διατροφής και διαχείρισης βάρους για μεταπώληση.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες πολύ πραγματικές ανησυχίες και ζητήματα σχετικά με την έναρξη ή τη συμμετοχή σε μια επιχείρηση Herbalife μελοσ. Σε αυτό το άρθρο, θα παράσχω μια αμερόληπτη ανασκόπηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της ανάπτυξης μιας επιχείρησης με την Herbalife και θα δούμε αν μπορούμε να μάθουμε εάν η Herbalife είναι μια εξαιρετική ευκαιρία…ή μια μεγάλη απάτη.

1. Herbalife – The Good

Η Herbalife ιδρύθηκε το 1980, όταν ο ιδρυτής Mark Hughes άρχισε να πουλά τα προϊόντα Herbalife έξω από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Δύο χρόνια αργότερα, η Herbalife είχε γίνει διεθνής. Μέχρι το 1996, η Herbalife είχε φτάσει το 1 δις $ σε ετήσιες πωλήσεις και συνεχίζει να αυξάνεται μέχρι σήμερα, με περισσότερους από 3500 υπαλλήλους και περισσότερους από 240.000 καταρτισμένους διανομείς σε όλο τον κόσμο.

Η Herbalife προσφέρει μια ποικιλία από συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα απώλειας βάρους. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ορκίζονται στα προϊόντα τους και τα χρησιμοποιούν θρησκευτικά. Είναι επίσης μια εισηγμένη εταιρεία, κάτι που είναι πάντα καλό σημάδι όταν εξετάζετε μια εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ. Καλό φαίνεται μέχρι στιγμής.

2. Herbalife – The Bad

Η Herbalife είναι μια εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ, που σημαίνει ότι επιτρέπει στους ανθρώπους να γίνουν διανομείς και να παράγουν εισόδημα αναπτύσσοντας ένα κανάλι διανομής (downline). Η πρώτη σημαία είναι το ιστορικό της Herbalife – έχουν δεχτεί πυρά από το 1985, όταν οι κριτικοί ισχυρίστηκαν ότι ήταν ένα σύστημα πυραμίδας. Ένα από τα κύρια ζητήματα είναι ότι πολλοί διανομείς της Herbalife διδάσκονται να ηγούνται με την επιχειρηματική ευκαιρία πρώτα και μετά να εισάγουν τα προϊόντα μετά. Για κάποιον που χτίζει μια επιχείρηση, αυτό μπορεί να έχει νόημα με την πρώτη ματιά, αλλά συμβαίνουν δύο κρίσιμα πράγματα που εμποδίζουν τις προσπάθειές του:

Νούμερο 1 – Θυσιάζουν την αξιοπιστία – Εάν ένας εκπρόσωπος της Herbalife μόλις ξεκινάει τις δραστηριότητές του και είναι πρωτοπόρος με τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, τότε φυσικά, η πρώτη ερώτηση που θα κάνει οποιοσδήποτε υποψήφιος πριν εγγραφεί είναι “πόσα χρήματα βγάζετε;” . Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος θα πρέπει είτε να παραδεχτεί ότι μόλις ξεκινούν, είτε θα πρέπει να πουν ψέματα και να πουν ότι βγάζουν πολλά χρήματα. Αν πουν την αλήθεια, τότε θα παραδεχτούν ότι μόλις ξεκινούν και η προοπτική θα τους πει να επιστρέψουν όταν βγάζουν πολλά χρήματα. Αν λένε ψέματα, τότε ο υποψήφιος θα το μάθει τελικά, και πάλι, η αξιοπιστία του αντιπροσώπου πυροβολείται. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο με κίνητρο εκπρόσωπος χάνει.

Νούμερο 2 – Θυσιάζουν τη Διατήρηση – Εάν ένας εκπρόσωπος της Herbalife προσπαθεί να δημιουργήσει ένα downline βασισμένο μόνο σε κατασκευαστές επιχειρήσεων, τότε θα αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα διατήρησης. Θυμηθείτε, το δικτυακό μάρκετινγκ σημαίνει ότι πληρώνεστε αύριο για τη δουλειά που κάνετε σήμερα, γι’ αυτό είναι υπολειπόμενο εισόδημα. Έτσι, εάν κάποιος εγγραφεί σε μια επιχείρηση για να δημιουργήσει τόνους χρημάτων, και δεν δει αποτελέσματα αμέσως, θα σταματήσει και θα σταματήσει να καταναλώνει το προϊόν. Ο εκπρόσωπος της Herbalife θα διαπιστώσει ότι το downline τους θα είναι μια εναλλασσόμενη σειρά ατόμων που θα εγγραφούν και των ατόμων που εγκαταλείπουν.

3. Herbalife – The Ugly

Η Herbalife συνιστά επίσης στους διανομείς της να αγοράζουν υπερτιμημένα “δυνητικούς πελάτες αναζήτησης ευκαιριών” για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Επίσης ενθαρρύνονται να ενοχλούν τους φίλους και την οικογένειά τους για να αναπτύξουν την οργάνωσή τους.

Το γεγονός είναι ότι κάποιος θα μπορούσε οπωσδήποτε να βγάλει πολλά χρήματα από το μάρκετινγκ προϊόντων υγείας και απώλειας βάρους – εάν ξέρει πώς να διακινεί αποτελεσματικά. Το να προσπαθείς να “πουλήσεις” και να πείσεις τους ανθρώπους για τη νομιμότητα του προϊόντος και της ευκαιρίας σου είναι πολύ λιγότερο διασκεδαστικό και πολύ λιγότερο προσοδοφόρο από το να μιλάς με άτομα που έχουν ήδη εκφράσει άμεσο ενδιαφέρον για αυτό που προσφέρετε.

Κλείνοντας, θα έλεγα ότι η έναρξη και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης της Herbalife είναι επικερδής εάν κάποιος ξέρει πώς να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά εργαλεία και τεχνικές μάρκετινγκ. Δεν πρόκειται για απάτη, αλλά όπως κάθε επιχείρηση, η επιτυχία θα καθοριστεί από το σύνολο των δεξιοτήτων του εμπόρου. Η Herbalife σίγουρα δεν είναι λαχείο ή επιλογή μετοχών – δηλαδή, δεν αγοράζετε απλώς και περιμένετε για μια πληρωμή.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *